Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Baby og valp er bestevenner - Smud.no
Foto: YouTube

Disse bestevennenes første år ble fanget opp på film og resultatet er hjertesmeltende

Det er få ting som er søtere enn barn og dyr sammen, men det virker som at barn og dyr som vokser opp sammen skaper et helt spesielt bånd.

Slik som disse to. Eisleigh og Clyde var begge bittesmå skapninger da de møtte hverandre og de har vokst opp sammen, nesten som søsken.

Deres første år sammen har blitt dokumentert av foreldrene og lagt sammen til en fantastisk søt video – til våres nytelse. Denne er garantert til å lysne en hvilken som helst grå eller blå dag.

Om du vil følge videre med på deres utvikling kan du ta en titt på Instagram-profilen til mammaen deres.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette