Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Stanley savner matmor så mye at matfar ringer henne, midt i arbeidstiden. Resultatet er til å smelte av

Stanley, den søte voffsen, savner mammaen sin så ekstremt mye. Det resulterer i at faren blir nødt til å slå på tråden. Når Stanley får høre stemmen til moren, blir reaksjonen ganske stor. Legger man godviljen til er det som om man kan høre at han forteller at han elsker henne.

Med eller uten ord, Stanley får i hvert fall frem savnet etter moren. Og det virker som om foreldrene synes hunden deres er både sjarmerende og glup.

Vi skal ikke se bort ifra at denne hunden kan ta en rekord i lengde på samtale mellom dyr og menneske – han er god på å respondere og på å drive samtalen videre. Det bringer frem latter både hos mor, far – og oss som ser på.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette