Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Følg med på hva sjimpansen gjør med bålet. Inspirerende

Det var under programmet som ble sendt på BBC at vi ble kjent med Kanzi, dvergsjimpansen som innehar ferdigheter langt utenfor det mange er klar over.

Med stødig og bestemt hånd tar den tak i greiner, knekker de opp og former det hele til et bål. Fyrstikken tennes og omsider blir det fart i bålet. Hva passer vel da bedre enn å finne frem pakken med marshmallows?

Kanzi har tenkt på alt, og forstått konseptet med livsnyting!

Sjelden har vi vel fått et bedre bevis på at menneskene stammer fra apene?

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette