Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Revungen har surret seg fast i et fotballnett. Det mannen gjør er så fint

Det er så ufattelig trist å se bilder og videoer der små og store dyr som skader seg eller setter seg fast i menneskeskapte ting – eller søppel.

Denne lille revungen har klart å vikle seg skikkelig inn i et fotballnett, men heldigvis kom denne mannen til unnsetning.

I videoen forteller mannen at cirka 70% av alle revunger ikke lever til å se sin første bursdag, på grunn av biler, rovdyr og andre farer.

Det er tydelig at han vet hva han snakker om og vet hva han skal gjøre. Når han har fått revungen ut av nettet masserer han beina dens for å få i gang blodstrømmen igjen, da den har sittet fast så lenge at den ikke kan føle beina.

Men det er tydelig at det funker, for det tar ikke lange tiden før den lille røde løper avgårde på friske poter.

Dette er så fantastisk fint å se på!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette