Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Da hun så ut kjøkkenvinduet forventet hun ikke akkurat å se en rev stjele dette

Forestill deg at du ser ut av kjøkkenvinduet. Du ser på de grønne fargene, den nyklipte plenen og blomstene du vet lukter godt. Så oppdager du noe. Et dyr du ikke pleier å se på nært hold.

Reven snuser på blomstene dine og tråkker på plenen din. Så får det uvanlige dyret øye på noen leker; hundeleker. Det virker mer fornuftig å tenke at reven vil legge fra seg disse dingsene umiddelbart – men så feil kan man ta.

Det er rart at personen bak filmkameraet ikke besvimte, det er ikke hver dag man har en rev i hagen som oppfører seg på denne måten. Filmsnutten viser en helt ny side av dyrearten, og for hvert sekund som går hvor reven fortsetter å leke i hagen – jo større blir nysgjerrigheten på hvordan dette vil ende.

Denne reven tar seg virkelig til rette.

Vis kommentarer

Anbefalt

Latviske Vitalij Vladasovitsj Gratschov (blant de fleste kjent som Vitas) har gjort det stort både som sanger og låtskriver etter at han slo igjennom rundt år 2000.

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

I så fall vil vi gjerne vite hvor lang tid du brukte på å finne babyen i bildet.

«Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Det finnes de øyeblikk i livet der enkle bagateller vi ser på som tøffe hindringer, nærmest er å regne som en gave sammenlignet med hva andre går igjennom. Vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er dags for en dose magi denne gangen i America´s Got Talent. Vi møter magikeren Colin Cloud, som passende nok har valgt å kalle seg selv for nåtidens Sherlock Holmes.

For å lage dette trenger du tomme og klare vinflasker, skjell, sand, bøyelig kobbertråd, stearinlys/telys, og vinkorker.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette