Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Da hun så ut kjøkkenvinduet forventet hun ikke akkurat å se en rev stjele dette

Forestill deg at du ser ut av kjøkkenvinduet. Du ser på de grønne fargene, den nyklipte plenen og blomstene du vet lukter godt. Så oppdager du noe. Et dyr du ikke pleier å se på nært hold.

Reven snuser på blomstene dine og tråkker på plenen din. Så får det uvanlige dyret øye på noen leker; hundeleker. Det virker mer fornuftig å tenke at reven vil legge fra seg disse dingsene umiddelbart – men så feil kan man ta.

Det er rart at personen bak filmkameraet ikke besvimte, det er ikke hver dag man har en rev i hagen som oppfører seg på denne måten. Filmsnutten viser en helt ny side av dyrearten, og for hvert sekund som går hvor reven fortsetter å leke i hagen – jo større blir nysgjerrigheten på hvordan dette vil ende.

Denne reven tar seg virkelig til rette.

Vis kommentarer

Anbefalt

Lille Josie har ikke engang rukket å bli to år, men har allerede fått øynene opp for musikalsk underholdning i form av sang akkompagnert med dukker og lek. Her er… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Eldre generasjoner har ikke alltid et like forståelsesfullt syn på ny teknologi som de yngre som nærmest har fått Apple inn med barneskjea. Noen vil kanskje også påstå at dette… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette