Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Mannen hjelper et skadet rådyr, denne handlingen er vakker

Rådyret hadde en skadet fot da mannen oppdaget dyret. Da bestemte han seg for å hjelpe til. I filmsnutten får vi se alle de fine tingene han gjør for rådyret.

Hadde det ikke vært for at mannen hjalp rådyret, og fikk henne på beina igjen, ville hun vært et lett bytte for alle rovdyrene som lusket i nærheten.

Hjelpen var altså livsviktig.

Mannen viste en enorm kjærlighet ovenfor dyret, og det står det stor respekt av. Handlingen hans var vakker. Dette kan vi alle lære noe av. Hjelp alltid de som trenger det!

En FLOTT mann!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette