Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Mannen redder et av verdens farligste dyr. Dette står det virkelig respekt av

Når en svartbjørn på 170 kg dukker opp i et nabolag i Florida, får folk fullstendig panikk. De ringer etter hjelp, og kort tid senere dukker den lokale tjenesten «Wildlife Officers» opp.

Når de skal få situasjonen under kontroll ender det isteden opp med at bjørnen blir så redd at den legger på svøm. Sterke strømmer tar bjørnen med seg, og det blir svært farlig for det enorme dyret.

Heldigvis hopper en mann ut i vannet for å redde svartbjørnen. Helten heter Adam Warwick og jobber som biolog. Han så kjapt hvilken fare bjørnen var i, og nølte ikke med å foreta seg noe.

Selvfølgelig var dette livsfarlig for mannen, med tanke på den gigantiske dyret han forsøkte å redde. Han kjente de lange klørne mot kroppen mens han jobbet med å få hodet til bjørnen over vann.

For de som var tilstede var det sjokkerende å se enn mann dra opp en bjørn på 170 kilo. Begge kom seg trygt til land, og overlevde. For en helt!

Denne mannen må være verdens modigste!

Vis kommentarer

Anbefalt

Lille Josie har ikke engang rukket å bli to år, men har allerede fått øynene opp for musikalsk underholdning i form av sang akkompagnert med dukker og lek. Her er… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Eldre generasjoner har ikke alltid et like forståelsesfullt syn på ny teknologi som de yngre som nærmest har fått Apple inn med barneskjea. Noen vil kanskje også påstå at dette… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette