Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Mannen redder et av verdens farligste dyr. Dette står det virkelig respekt av

Når en svartbjørn på 170 kg dukker opp i et nabolag i Florida, får folk fullstendig panikk. De ringer etter hjelp, og kort tid senere dukker den lokale tjenesten «Wildlife Officers» opp.

Når de skal få situasjonen under kontroll ender det isteden opp med at bjørnen blir så redd at den legger på svøm. Sterke strømmer tar bjørnen med seg, og det blir svært farlig for det enorme dyret.

Heldigvis hopper en mann ut i vannet for å redde svartbjørnen. Helten heter Adam Warwick og jobber som biolog. Han så kjapt hvilken fare bjørnen var i, og nølte ikke med å foreta seg noe.

Selvfølgelig var dette livsfarlig for mannen, med tanke på den gigantiske dyret han forsøkte å redde. Han kjente de lange klørne mot kroppen mens han jobbet med å få hodet til bjørnen over vann.

For de som var tilstede var det sjokkerende å se enn mann dra opp en bjørn på 170 kilo. Begge kom seg trygt til land, og overlevde. For en helt!

Denne mannen må være verdens modigste!

Vis kommentarer

Anbefalt

Presten roper nei og skjønner ingenting når dette skjer.

Musikken skrus på og Céline Dion synger sangen vi elsker: «My Heart Will Go On».

Alle barn bør kunne føle seg trygge. De som ikke gjør det trenger denne motorsykkelgjengen.

Det finnes et utrykk som heter: «Mye vil ha mer».

Uten å helt ødelegge idyllen, her er noen ting du kanskje ikke visste om det å være foreldre, men som du likevel burde være klar over.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette