Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: YouTube

Mannen reddet krokodillen fra å dø. Så skjer det noe overraskende

For nesten 20 år siden ble en gigantisk krokodille skutt. Krokodillen lå døende ved elven «Parasmina» i Costa Rica. Så skjedde det noe utrolig.

En snill, lokal mann, ved navn Chito Shedden, oppdaget den døende krokodillen. Chito ga krokodillen navnet «Pocho» og de ble bestevenner.

Chito tok seg av dyret, ga ham mat, og reddet livet hans. Til «The Tico Times» uttalte mannen følgende: «Jeg ville bare at han skulle føle at noen elsket ham, at ikke alle mennesker er slemme». Han fulgte opp med å si at han elsker alle dyr, spesielt de som har lidd.

Når Pocho hadde blitt bra igjen tok Chito ham med tilbake til elven for å sette ham fri. Dagen etter fant mannen krokodillen liggende på verandaen sin.

Dette førte til at Chito har brukt så godt som all sin tid på å være sammen med den enorme krokodillen. De svømmer sammen og er rett og slett bestevenner. Noen ganger legger mannen seg helt inntil for at krokodillen skal få kjenne på kroppsvarmen hans, få kjenne på at noen virkelig bryr seg om ham.

En helt utrolig rørende historie, helt uten om det vanlige.

Vis kommentarer

Anbefalt

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

Det er dags for en dose magi denne gangen i America´s Got Talent. Vi møter magikeren Colin Cloud, som passende nok har valgt å kalle seg selv for nåtidens Sherlock Holmes.

Det ser utrolig ryddig ut.

Ofte tenker vi på vold i forhold og nære relasjoner i form av fysisk vold.

Åtte måneder gamle Ella og den to måneder gamle golden retriever-valpen sees her i skjønn forening på plattingen der de helt tydelig viser sin kjærlighet overfor hverandre.

«Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette