Seksjoner:

© 2024 - Mita Media

Hunden Lily ble begravd levende - Smud.no

Hunden var begravd levende, men ble reddet. Bare vent til du ser henne nå!

Noen dyr er så uheldige og møter på forferdelige mennesker som absolutt ikke vil deres beste. Dette var tilfellet med hunden Lily.

Hun var en av mange gatehunder i Cape Town (Sør-Afrika) som levde på matrester. Hun var lam på begge bakbenene og hadde det derfor vanskeligere enn andre gatehunder.

Via Newsner.

Som hjemløse hunder gjør måtte Lily ofte tigge mat og en skjebnesvanger dag var hun på feil sted til feil tid. Hun var på Luhlaza Secondary School for å tigge mat av elevene i skolegården.

Hun søkte litt for mye oppmerksomhet og skolens rektor ble irritert. Han ba to vaktmestere om å «kvitte seg med hunden». De to gjorde som de ble fortalt og begravde Lily levende bak skolen.

Noen passet virkelig over Lily den dagen for kjøkkenpersonale fikk med seg hva som skjedde og tok kontakt med dyreklinikken Mdzananda Animal Clinic som redder utsatte dyr.

Etter å ha vært nedgravd i over 20 minutter ble Lily endelig reddet. Hun ble sendt på dyresykehus og var endelig trygg!

Dyrlegene der fant ut at lammelsen i bakbena til Lily trolig kom av en tidligere skade i ryggraden. Hun gikk gjennom flere behandlinger for å øke rørligheten i bena og med tiden ble hun bare sterkere og sterkere.

Historien om Lily spredte seg raskt og hundrevis av mennesker sendte sin støtte, både mentalt og økonomisk, og hun flyttet etter hvert inn hos en ny eier: journalisten Helen Walne.

Det er ikke bare Lily som har fått det bedre etter hendelsen. Bevisstheten rundt gatehunder i Sør-Afrika har økt og viljen og lysten til å forbedre deres situasjon har skutt i været.

Det gir meg virkelig trua på menneskeheten tilbake å se historier som Lily sin. For hvert forferdelige menneske som ikke tenker på dyrenes velferd så finnes det minst 100 fantastiske mennesker som gjør det!

Rørende å se! ❤︎

Vis kommentarer

Anbefalt

I denne filmsnutten blir vi fortalt hvordan det er mulig for kjeltringer å bruke Iphone for å finne koden vår. Ved å se videoen og høre på forklaringen kan… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

På 90-tallet ga moren opp barnet sitt for adopsjon.

Det finnes virkelig ikke noe bedre og mer smittende enn barnelatter!

Det er kanskje ikke så rart at dommerne i X Factor UK blir oppgitte over kvinnens sangvalg. «Amazing Grace» har vi hørt tusenvis av ganger, og mange feiler når… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)