Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: YouTube

Mannen stakk hånda si inn til leoparden, men forventet ikke denne reaksjonen.

Leoparden Vodoo kom til dyrehjemmet da han var fem måneder gammel etter at han originalt ble solgt fra oppdretteren ved tre måneders alder til to private kjøpere. Meningen var at han skulle fungere som husdyr sammen med to fullvoksne rottweilere.

For å senke risikoen for skader valgte de å kappe av ham klørne, dette kan sammenlignes med å kutte at tuppen på fingertuppene dine. En praksis som naturlig nok skaper problemer for levemåten til denne villkatten.

Etter å ha konkludert med at han var for aggressiv og vanskelig å holde som husdyr ble han fraktet til Cedar Cove, et dyrehjem med fokus på store kattearter, drevet på non-profit basis av utdannede og skikkede dyrepassere.

Her mottar han kos av dyrepasseren Steve, et kjærtegn han ser ut til å nyte svært godt! Hvem har sagt at det kun er små kattearter som elsker å bli klødd på?

Vis kommentarer

Anbefalt

I dagens samfunn har vi blitt vant til at alt skal dokumenteres, med enten bilder eller video. Finnes det ikke bilder har det ikke skjedd, er den mentaliteten mange av oss har tilpasset seg. Nysgjerrigheten vår tar overhånd og vi har en konstant lyst til å få oppmerksomhet for de tingene vi ser og opplever.

Minn dine nærmeste på å aldri sitte med beina på dashbordet.

De har snudd om på makeover-spillet og forvandler over-the-top mennesker til naturlige skjønnheter!

Denne løsningen er virkelig noe av det lureste jeg har hørt om på lenge!

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette