Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Denne lekestunden mellom husky og baby vil ikke bli glemt med det første

Youtuberen Troy Slezak står bak dette klippet av de to vakringene som står hans hjerte nærmest. Vi snakker om hans skjønne datter, og lekne husky-hund, her sett i koselig lekestund. Han understreker nærmere at dette er en hund som aldri viser tegn til aggresjon, ei heller under angrep fra andre hunder.

Han skriver videre:
«Når det gjelder hundens slikking så vil jeg understreke at begge innehar en utmerket helsetilstand. Datteren min er nå blitt ett år gammel, og har fortsatt til gode å bli syk. Jeg har ingen planer om å separere dem da de virkelig elsker hverandre.»

Avslutningsvis passer det kanskje å runde av med dette treffende ordtaket:

De er ikke farlige dersom du oppdrar dem riktig. Det samme gjelder hunder.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette