Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: YouTube

Katten adopterer to for tidlig fødte hundevalper. Slik ble det første møtet

Over til en egentlig ganske trist historie fra dyreriket, med en veldig lykkelig slutt. Historien er et nydelig eksempel på at det ikke bare er mennesker som egner å føle et sterkt morsinstinkt overfor andre. Dyrene egner i like stor grad å kjenne på beskyttende følelser.

Et kull med chihuahua blandingsvalper ble født for tidlig. To av valpene overlevde ikke. Av de resterende valpene forlot moren to av valpene etter fødselen.

Det så ikke spesielt lyst ut for valpene, men en siamesisk katt ante råd. Hun hadde nettopp fått et kull med kattunger selv, men hadde likevel mer plass i mammahjertet til flere. Med stor kjærlighet adopterte hun valpene, og sørget så for å både mate dem og gi dem den omtanken de trenger.

De ble som en liten familie å regne. Valpene tilbrakte oppveksten sammen med Nessy inntil de var gamle nok til å kunne bli adoptert bort til en lykkelig familie.

– Jeg synes hun gjør en fabelaktig jobb med å oppdra dem, forklarer dyrepleieren i videoen.

Se den nydelige reaksjonen idet katten Nessy introduseres for valpene for første gang:

Vis kommentarer

Anbefalt

I starten gjør det litt vondt å se en så stakkarslig hund. Man får lyst til å hjelpe. Heldigvis er det noen mennesker som gjør nettopp det. Til å begynne… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette