Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Iris vet godt hvordan man tar seg en dusj, men ikke tull med vannet hennes

Denne papegøyen har fått navnet Iris, og hun er svært opptatt av personlig hygiene. Noe av det beste hun vet, er å få bade i springen – og hun har virkelig taket på det.

Alle kriker og kroker får seg en vask, og papegøyen har ikke noe problem med å skru vasken av og på. Her er det bare for eieren å lene seg tilbake, denne fuglen har alt under kontroll.

Iris har også forstått at det går an å endre på temperaturen. Når hun kjenner at den ikke er slik hun ønsker, er Iris rask til å stille inn til perfekt vanntemperatur.

Så er spørsmålet, liker Iris en varm dusj? Eller en iskald?

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette