Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Hundene er i stor fare, når noen finner dem er det vanskelig å holde tårene tilbake

Hope For Paws slår til igjen, og det er vi så utrolig takknemlige for. Det finnes ikke noe verre enn å se dyr i vanskelige situasjoner.

To hunder ble funnet i Los Angeles. Deres situasjon var livstruende. Da redningsmannskapet ankom, var hundene så redde at det tok lang tid å få dem i trygghet.

Mannen som ledet aksjonen visste hva han drev med, og han forsøkte å veilede damen som var med ham. Det er rørende å se hvor stor forståelse han har for dyrenes behov, og hvor mye han gjør og gir av seg selv for at de skal få det bedre.

På et tidspunkt var det ekstremt vanskelig å holde tårene tilbake.

Rørende redning av hunder i fare.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette