Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Historien om hunden som ble reddet rører en hel verden

Dette er en rørende historie som forteller oss om møtet mellom en firbeint venn og kvinnen som reddet ham. Kvinnen fant hunden i skogen etter en bilulykke. Hunden var utsultet og drakk vann fra sølepytter. Kvinnen tok med seg hunden og ga ham kjærlighet, mat og omsorg.

Men en dag ville den firbeinte vise henne noe. Han tok henne med seg tilbake til stedet hun fant ham, til stedet der bilulykken hadde skjedd. Der fant kvinnen mange ting som hørte til hundens tidligere eiere. Det var tydelig at hunden ville noe med dette.

Det som skjer videre varmer utrolig godt i hjertet! Se resten i filmsnutten under.

En rørende historie.

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette