Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Papegøyen har bursdag, sett hva den får i gave? Dette var utrolig søtt

Bursdag er kanskje noe av det beste som finnes. En hel dag som kun handler om DEG. Du får oppmerksomhet, gaver, kake og sang. Det eneste som er synd, er at dagen bare kommer en gang i året.

Papegøyen i denne videoen heter Marnie og har bursdag. Overraskelsene kommer på løpende bånd, og gavene ser ut til å falle i smak.

Når du tror fuglen har fått tilstrekkelig med presanger, får den mange flere. Det er også en annen fuglevenn tilstede, som har et helt spesielt talent – og det kommer godt med på en dag som krever bursdagssang.

Det skal godt gjøres å lage bedre bursdagsfest!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette