Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Elefanten har akkurat mistet sin bestevenn. Reaksjonen er hjerteskjærende

Elefantene Jokia og Mae Perm var bestevenner. Da Mae Perm døde, sto Jokia over den livløse kroppen i over seks timer. Jokia ville ikke forlate sin aller beste venn.

Dyrepasserne måtte være raske til å fjerne den døde elefanten, mens Jokia var for å finne seg noe mat.

Filmsnutten viser oss en sørgende elefant som savner sin gode venn. Vi kan høre det på lydene, vi kan se det på bevegelsene – denne elefanten er skikkelig lei seg.

Det vi ser er enda et bevis på at dyr føler akkurat på samme måte som vi mennesker gjør. Har du mistet noen du er glad i, kommer du til å forstå akkurat hvordan Jokia har det.

Vi føler med deg, lille venn!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette