Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Vimeo

Tårene presser seg på når man skjønner hva som skal skje med hunden

De pleide å gjøre alt sammen. De reiste rundt i verden, møtte nye mennesker og sjekket opp damer sammen. Denali skal dø, og det er eieren klar over. Hunden har fått beskjed om å si ifra når han ikke orker mer, når han er klar til å gi slipp.

Filmen har en fortellerstemme som snakker fra hundens ståsted. Det er eieren til den dødssyke hunden, Denali, som har laget videoen.

I slutten av filmsnutten blir det sagt følgende: «Hver eneste gang noen du elsker kommer inn døra, selv om det skjer fem ganger om dagen, bør du hoppe av glede». Dette kan vi mennesker lære av hunder.

Det skal godt gjøres å lage en vakrere avskjedsgave.

Vis kommentarer

Anbefalt

Lille Josie har ikke engang rukket å bli to år, men har allerede fått øynene opp for musikalsk underholdning i form av sang akkompagnert med dukker og lek. Her er… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Eldre generasjoner har ikke alltid et like forståelsesfullt syn på ny teknologi som de yngre som nærmest har fått Apple inn med barneskjea. Noen vil kanskje også påstå at dette… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette