Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Disse skulle avlives. Når det hjerteskjærende bildet ble lagt ut, kom reaksjonene

Et hjerteskjærende bilde av to hunder ble lagt ut på Facebook. Hundene skulle snart avlives. På bildet holder de rundt hverandre. Bare dette er nok til at vi får tårer i øynene.

Når man så leser teksten som følger med bildet, er det umulig å kontrollere følelsene. Heldigvis fantes det noen som ønsket å gjøre en forskjell for de to firbeinte.

Det var «Angels Among Us Pet Rescue» som først publiserte bildet. Teksten som fulgte bildet, var skrevet fra en av hundene sitt perspektiv, Kala. Dette gjør det enda sterkere. Ordene bryter seg gjennom muren mange av oss setter opp.

Kilde: Fox News Insider

Dette er teksten oversatt:

Jeg er Kala. Dette er Keira. Vi er så utrolig redde her vi sitter. Menneskene som jobber her ser hvor redde vi er, men likevel sier de bare til hverandre at deadlinen er i dag. Vi trenger at noen redder oss, hvis ikke er vi «nestemann ut». Keira er svart og ikke en «ekte boxer», bare en blanding. Hun er så modig og forteller meg at det ordner seg uansett hva som skjer. Hun sier at jeg også må være modig, men jeg vet ikke om jeg klarer det. Kan du se ansiktene våre? Keira vet hva som vil skje. Du kan se det i øynene hennes. Hun tar på seg en maske, men jeg kan kjenne hjertet hennes slå raskt mens jeg klamrer meg fast til henne. Hvis ingen redder oss, kommer noen til å ta henne fra meg. Jeg kommer til å måtte se henne gå nedover gangen. Hun kommer ikke tilbake, og jeg kommer til å gråte. Så kommer de å henter meg, og jeg kommer ikke til å være like modig. Vi har trøstet hverandre mens vi har vært her. Hun ga meg håp når jeg ikke hadde noe. Nå er det slutt. Med mindre…

Dette er innlegget:

PLEASE NOTE: THESE PUPS ARE SAFE AND IN ANGELS’ CARE IN A FOSTER HOME. THEY HAVE NOT BEEN ADOPTED.
To Adopt Kala or…

Posted by Angels Among Us Pet Rescue on 20. juli 2015

Bare to timer og seks minutter etter at meldingen ble lagt ut, dukket en veterinær opp for å adoptere Kala og Keira.

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)