Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Dette er vår feil. Denne burde alle som bryr seg om dyr og miljø se og dele videre

Omkring halvveis mellom Øst-Asia og Nord-Amerika ligger Midwayøyene, en liten øygruppe med tre øyer som siden 1988 har hatt rolle som viltreservat.

Øyene byr på et rikt dyreliv med nærmere tre millioner fugler fordelt på 17 ulike fuglearter, herunder ca. 70 prosent av verdens laysanalbatrosser. Dyrelivet står dessverre overfor en katastrofal utvikling – forsøpling.

Store ansamlinger av flere tusen tonn med plast og andre materialer flyter i overflaten uten å gå i oppløsning. Vi står overfor et gigantisk problem som truer med å utrydde fugler og pattedyr.

Fugler som dør fordi de har spist korker og andre gjenstander i plast, men også ved at de setter seg fast i taurester fra fiskegarn og lignende. Menneskeskapte problemer alt for få bryr seg om. Del gjerne videre, det er på tide at verden får øynene opp for problemet.

Vis kommentarer

Anbefalt

Jackie Evancho har gjennom de siste årene opparbeidet seg et respektabelt rykte innad i musikkbransjen for sin ufattelig vakre stemme. Med flere respektable opptredener i bagasjen, herunder også en rekke… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

På et tidspunkt gjør hun oss litt redde. Bevegelsene ser «skumle» ut.

Konsentrasjonsleiren som får oss til å svette, gråte, og puste tungt.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette