Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Denne hunden kan så godt som alt

Våre firbeinte venner er alltid søte og alltid fantastiske, men det er noe helt spesielt med de hundene som har lært seg gøyale ting. Hunder som kan vise frem triks? Ja, de imponerer noen og enhver.

Det er selvfølgelig også imponerende av de eierne som legger mye tid og arbeid i dette. Det viser hvor godt et dyr og et menneske faktisk kan samarbeide.

Da jeg først så denne filmsnutten lurte jeg på hva i alle dager matmor og hennes hund drev med, det var før jeg så det kule trikset!

Så da ble det fort slik at filmen måtte ses om igjen.

Se hva den flinke hunden gjør!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette