Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

En hund kommer inn i hagen hennes hver dag. Så får hun en uventet beskjed

Hunder trenger også søvn. Denne historien er et bevis på at de er villige til å gå relativt langt for å få den søvnen de har behov for.

En kvinne opplever at hun stadig får besøk av en søt hund, og hunden velger ofte å sove en times tid hos kvinnen. Når hun så finner ut hvorfor blir det både latter og store smil.

Hva hadde du gjort dersom du gjentatte ganger fikk besøk av en hund? Måten kvinnen reagerer på skaper rykninger på smilebåndet.

Kilde: Diply

Hunden som ville sove

En gammel og sliten hund valset inn i hagen min. Jeg kunne se på kroppen, spesielt magen, at han hadde et hjem og ble tatt vare på.

Rolig kom han bort til meg, jeg klappet han litt på hodet. Så fulgte hunden etter meg inn i huset mitt. Han gikk sakte nedover gangen og krøllet seg opp i et hjørne, så sovnet han.

En time senere gikk han mot døra, og jeg slapp han ut.

Dagen etter kom hunden tilbake. Han møtte meg i hagen, gikk inn i huset mitt og fant plassen der han hadde ligget dagen før. Igjen sovnet han og ble der i en times tid. Dette fortsatte hunden med i flere uker.

Jeg var nysgjerrig, så jeg festet en lapp til halsbåndet hans: «Jeg vil gjerne finne ut hvem som eier denne utrolig søte hunden. Jeg vil få spørre om du er klar over at hunden din, nesten hver eneste ettermiddag, kommer til meg for å ta seg en lur».

Dagen etter kom han tilbake for en ny sovestund, og på halsbåndet var det en lapp til meg: «Han bor i et hjem med seks barn, to av dem er mindre enn 3 år – han prøver å ta igjen litt søvn. Kan jeg bli med han i morgen?»

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)