Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Barnet ser den syke pusen på gulvet, det neste hun gjør vil smelte hjertet ditt

Familiekatten Howie ble syk og begynte å kaste opp. Da den lille jenta Larkin så dette, ble hun straks bekymret og ville gjør noe for pusen. Da foreldrene oppdaget det herlige øyeblikket mellom datteren og katten, ble de bare nødt til å filme.

Ifølge sosharethis.com har moren fortalt at datteren sier dette til pus: «Det går bra, Larkin er her!».

Disse to ser ut til å være svært gode venner, og hvem setter vel ikke pris på å få denne type omsorg mens man er syk? Helt herlig!

Hjertet ditt kommer til å smelte når du ser dette.

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette