Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsbilde fra Depositphotos

Tips: Ved å bruke dette trikset vil du aldri få en eneste fartsbot

For høy fart er en av hovedgrunnene til dødsfall på veien. Kombinerer man høy fart med dårlig risikovurdering sitter man igjen med en potensielt dødelig kombinasjon som setter deg selv og andre i fare.

Siden ikke alle er i stand til å følge reglene ser man seg nødt til å gi sanksjoner iform av bøter og fengsel. Et forenklet forelegg ligger på alt fra 800 kr til 10.650 kr. Fengsel og mistet førerkort kan bli straffen ved alvorlige forseelser.

Senere undersøkelser har dog vist at det finnes et smart triks som gjør at du kan slippe risikoen for både bøter, inndratt førerkort og fengsel. Trikset er like enkelt som det er genialt. Sikre kilder har vist at fremgangsmåten fungerer like bra i Oslo, som i Bergen, Trondheim og resten av verden for øvrig.

For å slippe bøter gjør du som følger:

1. Bruk synet du har fått utdelt. Langs kanten av veien står det med jevne mellomrom røde og hvite skilt som angir fartsgrensen. Dette angir maksimal fart du har lov til å kjøre, enten du ferdes i bil, buss eller motorsykkel.

2. Se om du finner bilens speedometer. Normalt er denne måleren plassert rett bak rattet som en del av dashbordet. På denne måleren vil du se at det står en pil plassert som angir bilens hastighet. I nyere biler kan denne måleren ofte avleses iform av et digitalt nummer.

3. Det siste punktet er også ofte det vanskeligste. Tilpass bilens fart til nummeret som vises på de røde og hvite fartsskiltene du ser. Politiet kan nemlig ikke gi deg bot hvis du ikke kjører fortere enn dette nummeret. Det kan også være lurt å justere farten etter forholdene.

Undersøkelser har vist at det ofte er svært mange som ikke vet om, eller følger disse triksene.

Ikke vær en idiot. Følg fartsgrensene.

Vis kommentarer

Anbefalt

I starten gjør det litt vondt å se en så stakkarslig hund. Man får lyst til å hjelpe. Heldigvis er det noen mennesker som gjør nettopp det. Til å begynne… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)