Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Bree Wiseman / Facebook

Til alle som sier at kvinner voldtas fordi de går lettkledde: Se nøye på bildet

22-år gamle Bree Wiseman publiserte et innlegg på Facebook som siden tok nettet med storm. Siden det ble publisert har det blitt delt hele 315.000 ganger, og dét med god grunn.

Innlegget tar for seg skylddelingen etter en voldtekt. Bree har sett seg kraftig lei av mennesker som mener at det er kvinners egen feil at de har blitt voldtatt på bakgrunn av hvordan de går kledd.

Hun publiserte følgende innlegg på Facebook:

Under det fine bildet av hunden hennes kan vi lese følgende:

«Til alle som mener at kvinner selv må ta skylden for voldtekt på bakgrunn av hvordan de går kledd. Dette er hunden min. Hans favorittmat er biff. Øynene hans står parallelt med tallerkenen min. Han går ikke nærmere maten fordi jeg sier det. Dersom en hund oppfører seg bedre enn deg er det på tide at du reevaluerer livet ditt. Del gjerne videre, hunden min er nydelig.»

– Dersom en fire år gammel pitbull forstår ordet «Nei» til tross for at han stirrer på noe han har så lyst på at han bokstavelig talt sikler, bør også voksne mennesker skjønner betydningen av «Nei», uavhengig av hvordan man går kledd, forteller hun til Huffington Post.

Klart og godt skrevet. Dette bør vi dele videre!

Vis kommentarer

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)