Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Hun ser inn i øynene til sin stumme mann. Så bryter han 15 års taushet med å si dette

Don og Lorraine har holdt sammen i tykt og tynt etter at de giftet seg 17. juni 1989. Mange år senere ble Don diagnostisert med den alvorlige nervesykdommen ALS, en sykdom som gradvis reduserer bevegelsesevnen og muligheten til å utføre hverdagslige oppgaver du tidligere så på som en selvfølge å kunne utføre.

Don mistet senere stemmen, og ble da fratatt muligheten til å kommunisere med familie og venner. Lorraine nektet å gi opp, og satte i gang med grundige undersøkelser for å se hva som fantes av hjelpemidler. Til slutt fant hun en løsning som kunne gi Don «taleevnen» tilbake.

Skjermdump / YouTube

Skjermdump / YouTube

Da hun først oppdaget dette, var det fortsatt en lang vei å gå før enheten ville fungere optimalt. Don og Lorraine ble med på utviklingen. Ikke bare for at de selv kunne øke livskvaliteten, men også for at andre mennesker skulle kunne få muligheten til å bruke noe med en praktisk nytteverdi.

Mot slutten av kortfilmen kan vi se vi at teknologien faktisk fungerer i praksis, og da kommer den hjerteskjærende meldingen fra godhjertede Don. Den rørende takketalen og dens korte, men betydningsfulle innhold kan få selv den tøffeste person til å felle en liten tåre.

Det er så viktig å ikke gi opp.

Vis kommentarer

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette