Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Småbarnsmoren blir gjort narr av på stranda. Nå slår hun tilbake.

Tanis Jex-Blake har 5 barn. Hun er 33 år og kommer fra Canada. Da Tanis solte seg i bikinien sin, opplevde hun stygge ord og blikk. Det bestemte hun seg for å svare på.

Det er ingen hemmelighet at kroppen forandrer seg etter man har født barn. Noen legger mye på seg, og mange opplever å få store strekkmerker og/eller arr.

Uansett skal man slippe å skamme seg over kroppen sin. Tenk heller på det fantastiske mirakelet det er, å ha født barn.

Kilde: Bustle

Dette skrev småbarnsmoren:

Jeg beklager hvis mitt første forsøk, på hele 13 år, på å sole meg offentlig, var ubehagelig for deg. Jeg beklager at magen min ikke er flat og stram. Jeg beklager at magen min er full av strekkmerker. Jeg er IKKE lei meg for at kroppen min har huset, beskyttet, passet på og latt FEM fabelaktige, friske, intelligente og fantastiske mennesker vokse frem. Jeg beklager hvis mine 33 år gamle kropp på rundt 60 kg fornærmet deg så mye at du følte du måtte peke, le og late som om du sparket på meg. Men jeg vil du skal vite at jeg så på deres perfekte og unge kropper, og det eneste jeg tenkte var: «Hvilken stor og utrolig prestasjon har din kropp utført?»

Teksten kom med bildet under, som viser det Tanis kaller «kamp-arr».

mamma_kropp01

Vær stolt av mammakroppen din!

Vis kommentarer

Anbefalt

Vi står overfor et gigantisk problem som truer med å utrydde fugler og pattedyr.

Alle vet at det er så godt som umulig å skulle synge en Adele-låt. Hun gjør det på sin måte, og hun gjør det helt perfekt.

Denne historien er ingen nyhet, men dog en sann historie som startet i 1969. John og Ace fikk øye på en løveunge som satt fanget i et bur på… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Med et såkalt «GoPro-kamera» festet til hjelmen tar brannmannen seg inn i det røykbelagte huset for å lete etter familiens nye medlem, en nydelig, sølvgrå kattunge. Til slutt finner han… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Når du gjør en verden utholdelig for deg selv, gjør du en verden utholdelig for andre.

Tenk om alle hadde et slikt «hus» i hagen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)