Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: YouTube

Mannen hennes døde av kreft. Da gjorde FexEx-sjåføren følgende

Trebarnsmoren Leigh Anne mistet mannen sin etter at han hadde kjempet en syv måneder lang kamp mot kreften. Han var bare 42 år gammel da han gikk bort.

Med tre barn i hus ble den nye hverdagen uten mannen stressende. Ikke bare måtte hun takle sorgen, men også alle de daglige gjøremålene.

Leigh Anne forklarer følgende:

Et par måneder etter at han gikk bort prøvde jeg å fylle luft i dekkene, men jeg klarte ikke å åpne ventilen. Jeg spurte FedEx-sjåføren som heldigvis var i nærheten. Han hjalp meg mer enn gjerne.

Da han fant ut om livssituasjonen min, og at vi har tre barn, bestemte han seg for å hjelpe meg på alle mulige måter. Vi bor i en liten by, og han er på oppdrag for FedEx i nabolaget jevnlig.

Han har hjulpet meg med snømåking flere ganger uten at jeg har spurt, og denne gangen fanget kameraet på ringeklokken min han i aksjon. Da jeg så videoen i etterkant smeltet hjertet mitt fullstendig. Han heter forresten Brian.

En ekte hverdagshelt!

Vis kommentarer

Anbefalt

Eggene skal skilles, og bollen med eggehviter skal inn i kjøleskapet. Imens skal sjokoladen smeltes.

En irriterende situasjon ble fort gjort om til noe man kan le av.

Tannlegene hos Holbæk Kommunale Tandpleje la ut følgende bilde på Facebook for å advare mot konsekvensene av langvarig bruk av smukk.

Svenske Tomas Ledin har bestemt seg for å overraske, og forhåpentligvis glede. Han stiller seg opp på en t-bane og begynner å synge «En del av mitt hjärta». I…

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette