Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Facebook

Jente blir voldtatt av 4 gutter. To år senere ser moren noe helt fryktelig på badet

Rehtaeh Parsons fra Darthmouth i Canada var bare 15 år gammel da hun i 2011 skulle få oppleve det som ble starten på et fryktelig mareritt for hun selv og alle rundt henne.

Da hun var på fest sammen med venninner og klassekamerater ble hun voldtatt av fire gutter fra klassen hennes. En av guttene spredte senere bildene til andre på skolen.

Rehtaeh holdt først hemmeligheten for seg selv, men brøt sammen noen dager senere hvorpå hun fortalte det hele til moren sin, Leah. De dro sammen til sykehuset, men kom senere ingen vei i møtet med politiet og rettssystemet.

Saken ble senere henlagt grunnet manglende bevis.

Hverdagen til Rehtaeh ble i tiden som fulgte et levende mareritt. Daglig ble hun påminnet den grusomme hendelsen, både gjennom egne minner og mobbing fra andre på skolen. Vennene sviktet henne. Trakasseringen tok aldri slutt.

Hun ble deprimert, trakk seg tilbake fra samfunnet og hadde til slutt bare ett ønske. Hun ønsket å ta livet sitt.

Halvannet år senere fant moren henne på badet. Hun hadde tatt livet sitt. Det var allerede for sent.

Hun ble fraktet til sykehuset, men hadde pådratt seg en svært alvorlig hjerneskade. Familien måtte til slutt ta beslutningen om å koble henne fra maskinene da sjansen for overlevelse var lik null. Ingen ble noensinne siktet for voldtekten eller mobbingen.

– Først og fremst døde hun av skuffelse, snarere enn å ha blitt mobbet til døde. Dette på grunn av at hverken skolen eller politiet gjorde noe for å få hjelpe henne, uttalte Rehtaehs far.

Vi er nødt til å gjøre mer for barn som blir mobbet. Si ifra, ta ansvar.

Vis kommentarer

Anbefalt

I starten gjør det litt vondt å se en så stakkarslig hund. Man får lyst til å hjelpe. Heldigvis er det noen mennesker som gjør nettopp det. Til å begynne… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)