Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: YouTube

Hun slet med angst pga nesen. Så fikk hun prøve noe som forandret livet hennes

Vi skal til USA og møte Pamela som her er på besøk hos The Doctors for å forhåpentligvis få hjelp med tilstanden hennes.

Da hun var 15 år hadde hun vakker hud. Så kom puberteten med hormonelle og kroppslige forandringer. Etter å ha gått gravid med sitt andre barn merket hun at nesen startet å forandre seg. Den svulmet opp og ble stadig større.

– Jeg var så flau. Det har også hindret meg fra å bevege meg ut av huset. Jeg har slitt med angst i lang tid. Det må finnes en kur mot dette. Jeg vil bare se normal ut, forteller Pamela gråtkvalt.

Legene forteller at Pamela lider av et alvorlig tilfelle av Rosacea, en kronisk betennelse som ifølge NHI.no gir rødhet i huden i ansiktet.

I videoen får du se hvordan Pamelas fremgang går etter hvert som hun mottar ulike former for behandling. Før- og etterbildene er som natt og dag.

Heldigvis fant Pamela en løsning på problemet hun har slitt med i mange år!

Vis kommentarer

Anbefalt

Stanley, den søte voffsen, savner mammaen sin så ekstremt mye. Det resulterer i at faren blir nødt til å slå på tråden. Når Stanley får høre stemmen til moren,… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Se for deg en situasjon der du blir det nærmeste vitnet til en person som helt tydelig blir mobbet. Ikke bare mobbet, men også i fare for å bli… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Ta en titt og se om du også blir overrasket.

Det var mange menn i garderoben på treningsstudioet da en mobiltelefon som lå på en benk plutselig vibrerte.

Dette minner oss på hvor viktig det er å vise godhet.

Dyreverden kan være mer enn brutal, men midt i mellom brutaliteten finner vi tilfeller av det stikk motsatte.

Dette får vi se: En mann prøver å trakassere en tilfeldig kvinne han deler heisen med.

Vi må nesten skru tiden tilbake 30 år for å komme tilbake til tidspunktet da den ekstreme filmsuksessen Dirty Dancing hadde sin premiere på kino.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette