Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Youtube / Fox13

Hun ser en gråtende mann tvunget til å kaste gaven sin. Ble knust da hun så hva det var

Det føles godt å gi noe helt spesielt til noen vi er glad i.

Bill og Linda Modry skulle bli besteforeldre til et nylig adoptert barn. De var på vei for å besøke barnebarnet og hadde i den forbindelse tatt med seg en helt spesiell gave.

Vel fremme på flyplassen fikk de problemer i sikkerhetskontrollen. Gaven kunne ikke tas med gjennom.

– Kan jeg i det minste få oppbevare gaven på lageret deres, så kommer jeg og henter den når jeg kommer tilbake, spurte Bill vakten.

Uanfektet ba vakten Bill om å legge gaven i «File 13», søppelkassen. Sønderknust ble han nødt til å kaste gaven til barnebarnet.

Amarri Hernandez og kjæresten så hendelsen utspille seg fra avstand. Det å se at han måtte kaste gaven gjorde henne sønderknust.

Paret bestemte seg for å ta gaven opp fra søppelkassen. Da de så hva den inneholdt kom tårene.

Det var en snøkule med bilde av de nybakte besteforeldrene og barnebarnet. Inngravert i snøkulen stod følgende: «Vi elsker deg Katie, bestemor og bestefar».

Amarri ønsket virkelig å komme kontakt med paret hun så på flyplassen og postet senere en beskjed på Facebook der hun oppfordret dem til å ta kontakt. Statusen gikk viralt med over 40 000 delinger. Til slutt tok en person ansatt hos firmaet som lagde snøkulen kontakt.

Etter å ha søkt gjennom ordrehistorikken fant de til slutt ut hvem paret var. Amarri fikk til slutt kontakt med paret. Senere møttes de, og reaksjonen var naturligvis av det rørende slaget.

Barnebarnet skal ha blitt knust da besteforeldrene ikke fikk tatt med seg snøkulen. Nå kan de ikke få takket henne godt nok.

– Mennesker er generelt gode. Amarri er eksepsjonell, fortalte Linda til Fox13 News.

– Moren min oppdro meg til å være snill mot andre mennesker. Jeg håper at andre ville gjort det samme for meg, forklarer Amarri.

En nydelig gest fra hverdagen. Slik godhet er verdt mer enn noe annet. Del gjerne denne vakre historien videre.

Vis kommentarer

Anbefalt

I starten gjør det litt vondt å se en så stakkarslig hund. Man får lyst til å hjelpe. Heldigvis er det noen mennesker som gjør nettopp det. Til å begynne… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)