Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Faren til den lille jenta dør i en bilulykke. Det politimannen gjør er utrolig

Man skal aldri undervurdere mennesker i uniform. De gjør som oftest en ekstremt viktig jobb.

I dette tilfellet handler det om en grusom ulykke. En familie opplever det verste som kan skje, en trafikkulykke som fører til at en av dem dør. Det er faren til den lille jenta som mister livet.

Politimannen som dukket opp på ulykkesstedet blir i filmsnutten intervjuet. Han forteller om hvor grusomt det er når noe slikt skjer med en familie.

Hans første reaksjon var å trøste den lille jenta. Han har selv en datter som han pleier å synge for om kvelden. For å roe ned jenta som var med i ulykken begynte han å synge for henne. Vakkert og rørende.

Politimannen mener selv han bare gjorde jobben sin, men er takknemlig for at noen tok bilde av hendelsen. Han kveles nærmest av sine egne tårer når han forteller om hva som skjedde og hva han gjorde.

Takk til denne fantastiske politimannen.

Vis kommentarer

Anbefalt

Har du hørt om uttrykket «Overdose av søthet», kanskje først og fremst brukt i engelske sammenhenger? Denne pusen matcher uttrykket perfekt der den ligger på sofaen og sakte strekker… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Heldigvis oppdaget mor og far dette fort.

Det har alltid vært hennes største drøm å en gang kunne stå på scenen sammen med Celine Dion og fremføre en av hennes kjente sanger. Endelig ser drømmen ut til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette