Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Den rike advokaten ville ikke gi tips i form av penger, men snarere betale for noe annet

Advokaten ved navn Fred Boettcher var på besøk hos sin datter og inntok et ellers vanlig måltid sammen med familien idet han la merke til Brians flotte karisma og medmenneskelighet.

Brian jobber som servitør på en diner i USA og har hele livet slitt med synlige tannproblemer. Til tross for dette og usikkerheten dette kan ha påført ham er han ikke sjenert når det gjelder å spre rundt seg med glede og latter.

Tannproblemer kan som kjent bli meget kostbart, og ved så utsatte tilfeller som Brians ville dette blitt et inngrep med en prislapp på nærmere 225.000 kr.

Fred bestemmer seg straks for å gjøre noe spesielt for Brian som kommer til å endre livet hans. Og resultatet – det kan du se i videoen.

Del gjerne videoen videre med vennene dine. Vi trenger alle en god påminnelse i hverdagen.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette