Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Bruker du lang tid på å komme deg ut av senga? Da er du smart

Kilde: redonline.co.uk, unilad.co.uk og esquire.co.uk

Mange mener at det finnes to typer mennesker: De som står opp så fort ringeklokka lager lyd, og de som har godt over ti ulike alarmer – og som elsker å slumre.

Hvis du hører med til den sistnevnte kategorien har du sikkert opplevd at morgenfugler mobber deg for at du bruker lang tid på å komme deg ut av senga. I så fall har vi en god nyhet til deg. Nå har du endelig noe å slå i bordet med. En ny studie viser nemlig at personer som bruker lang tid på å komme seg opp om morgenen, er både de smarteste og de lykkeligste blant oss. Så det så!

Glad i å dra dyna opp til nesetippen når klokka ringer? Les videre!

Illustrasjonsfoto / Bigstock

Slumring er et tegn på intelligens

Ifølge esquire.co.uk heter studien «Why Night Owls Are More Intelligent», og den slår fast at det å selv ha kontroll over når man legger seg og når man står opp, er et tegn på intelligens. Det hevdes at de som slumrer, har klart å tilpasse seg en ny måte å leve på, og en ny måte å «sove på». Altså er de smarte!

Det er lurt å høre på kroppen

redonline.co.uk skriver at studien peker på at mennesker som lytter til kroppen når alarmen ringer, og kjenner på om de trenger å sove litt mer eller ikke, er bedre på å takle utfordringer og problemer på egenhånd.

De lykkeligste står opp etter åtte

Ifølge unilad.co.uk finnes det en studie fra «The University of Southampton» som sier at mennesker som legger seg etter elleve, og står opp etter klokka åtte om morgenen, tjener mest og har en lykkeligere livsstil.

Dette er gode nyheter for alle som liker å slumre. Kjenner du noen?

Vis kommentarer

Anbefalt

Bikers Against Child Abuse International (BACA) passer på at barn som har hatt en tøff oppvekst på nytt kan føle seg trygge.

Det beste utgangspunktet er ofte et hvitt lerret, klart til å formes fullstendig etter eget ønske. Noen ganger bruker man årevis på utformingen, mens man i andre tilfeller ikke… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

En gammel bonde hadde en kone som maste nådeløst på ham. Fra morgen til kveld, og noen ganger utover natta.

Du trenger først og fremst pizzadeig. Legg på det du ønsker. For eksempel: Kjøttdeig, ost, løk og tomat.

Den vanligvis strikte dommeren Simon Cowell gjør ingen unntak for 12 år gamle Shaheen idet han fremfører 20 sekunder av sitt bidrag til konkurransen. Brått blir han avbrutt av… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Johanna Quaas er 86 år, men likevel sprekere enn de fleste av oss.

Bartenderen skjønner at det blir en lang natt.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)