Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Mor holder nyfødt baby på 360 gram for første gang – så starter alle å gråte

Da Angela og Michael Bakker oppdaget at de hadde en liten jente på vei var de naturlig nok ekstatiske. De kunne endelig starte livet som en liten familie. Minner skulle skapes, og drømmer gjennomføres.

Dessverre fikk drømmen en brutal knekk da det ble klart at datteren Naomi måtte komme til verden 15 uker før termin. Angela hadde da bare gått gravid i 25 uker. Sjansen for at babyen ville overleve var svært lav.

De ansatte på fødeavdelingen på sykehuset jobbet døgnet rundt for å gi Naomi de beste levevilkår i trygge omgivelser. Etter to veldig lange uker fikk de nybakte foreldrene endelig lov til å holde sin vakre datter.

Hudkontakt er noe av det mest viktige et nyfødt barn trenger etter fødsel. Naomi måtte dessverre tilbringe sine første dager i en inkubator inntil hun var stabil nok til å kunne være utenfor.

Den etterfølgende tiden benyttet foreldrene seg av den såkalte «kenguru-metoden» som går ut på at mor og baby holder nær hudkontakt for å bedre babyens kroppslige uvikling.

Naomi veide ikke mer enn 360 gram da hun ble født. Til tross for den lave kroppsvekten konkluderte teamet på sykehuset med at hun nå var i god nok tilstand til å kunne ligge på Angelas bryst.

Totalt åtte sykepleiere sørget for å bringe Naomi fra inkubatoren til morens bryst. Fraktetappen gikk knirkefritt.

Det å se den nybakte morens ansiktsuttrykk idet hun får plassert datteren sin på brystet er både beroligende og vakkert.

Etter 128 dager med nær hudkontakt kunne foreldrene endelig reise hjem som en lykkelig familie.

Se videoen nedenfor som viser den første gangen Angela fikk holde sin kjære datter:

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette