Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Latviske Vitas første opptreden på TV gjorde seerne forbløffet

Latviske Vitalij Vladasovitsj Gratschov (blant de fleste kjent som Vitas) har gjort det stort både som sanger og låtskriver etter at han slo igjennom rundt år 2000. Mange synes det kan være vanskelig å kategorisere musikken hans da den spenner fra dance, klassisk, jazz, folkemusikk og techno.

Til tross for sin latviske bakgrunn synger han på russisk og ukrainsk. Opptredenen vi nå skal se er blant de første TV-bildene gjort av Vitas som senere førte til en fyrverkeri av en karriere. Nå for tiden jobber han blant annet med å holde konserter etter å ha vært på en lang turne i Kina, i tillegg til andre land.

Legg merke til hvordan han treffer fem ulike oktaver idet han synger. Bare dét er nok til å få gåsehud!

Del gjerne denne fantastiske opptredenen videre med vennene dine!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette