Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Mannen gadd ikke hjelpe kona, men han fikk sjokk da hun plutselig gjorde dette

Kilde: sfglobe.com

Mannen lå på sofaen og så på fotballkamp da kona plutselig forstyrret ham med å si: «Kjære, kan du fikse lyset i gangen? Det har blinket i ukesvis nå».

Han så på henne og svarte: «Fikse lyset? Ser det ut som om det står El-proffen i panna mi? Jeg tror ikke det!»

«Vel, kan du fikse toalettet da? Det er noe i veien!». Da svarte han: «Fikse dassen? Ser det ut som om jeg er rørlegger? Jeg tror ikke det!»

«Greit!» sa kona. «Kan du i det minste fikse trappetrinnene ved inngangsdøra? De holder på å knekke!»

«Jeg er ikke en snekker og jeg har ikke lyst til å fikse trappetrinnene!» sa han. «Ser det ut som om det står byggmester i panna mi? Jeg tror ikke det! Jeg har fått nok av deg nå. Jeg går til puben!»

Mannen dro ut og drakk i noen timer før han plutselig fikk dårlig samvittighet for hvordan han hadde behandlet kona si. Han bestemte seg for å dra tilbake for å hjelpe henne.

Da han gikk inn oppkjørselen så han at trappetrinnene hadde blitt fikset. Da han gikk inn døra så han at lyset hadde blitt fikset. Da han gikk inn på badet så han at doen også var i orden igjen.

«Kjære, hvordan har du fått fikset alt dette?»

Kona svarte: «Vel, da du dro satt jeg i hagen og gråt. Så kom en hyggelig ung mann bort og spurte hva som var galt. Jeg fortalte hva som hadde skjedd. Da tilbød han å fikse alt sammen, alt jeg måtte gjøre var å enten ligge med han eller bake en kake til han».

«Så hva slags kake bakte du?»

Kona svarte: «Halloooooo, står det Baker Hansen i panna mi? Jeg tror ikke det!»

Vis kommentarer

Anbefalt

Ser du hva dette er? Ufattelig.

De lurte henne trill rundt med denne spøken.

Mor til sju og bestemor til 13 – her har du 80 år gamle Janey Cutler. En lystig kvinne med pågangsmot i aller ypperste klasse, og en helt helt… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Nå har han virkelig fått vist henne.

De seks fotografene ble fortalt ulike historier om mannen de skulle ta bilde av.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)