Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: via. DAMN!

Kvinnen gjemte seg under senga for å finne ut om mannen var utro

Det å være i et forhold kan by på utfordringer. Selv når man er gift kan usikkerheten ta det beste av oss. Dersom man får mistanker om utroskap leter man etter svar. Noen blir kanskje hysteriske.

I de fleste tilfeller vil det være best å ta det opp på en ordentlig måte, eller la det ligge – istedenfor å planlegge en stor avsløring. Man bør i hvert fall tenke før man handler.

Kvinnen i historien under, bestemte seg for å gjøre noe med sin enorme mistanke. Hun ville ha svar. Det førte til at hun fikk seg en stor overraskelse.

Kilde: DAMN!

Er han utro?

En dag ville en kvinne vite hvordan mannen reagerte dersom hun dro uten å fortelle ham hvor hun hadde dratt. Hun bestemte seg for å skrive et brev som fortalte at hun var lei av han, og at hun ikke ville bo sammen med han lenger. Når hun hadde skrevet brevet la hun det på nattbordet på soverommet, og så gjemte hun seg under senga.

Da ektemannen kom hjem så han brevet, leste det, og skrev noe på det. Deretter begynte han å synge, danse og skifte klær.

Han tok frem telefonen sin, tastet et nummer og sa: «Hei babe, jeg skal bare bytte klær, så kommer jeg. Idioten har endelig forstått at jeg bare tuller rundt, og har derfor dratt. Det var virkelig en stor feil å gifte seg med henne, jeg skulle ønske jeg hadde møtt deg tidligere. Ser deg snart da, kjære!»

Så gikk han ut av rommet…

Gråtkvalt og sint kom kvinnen seg opp fra gulvet og bestemte seg for å lese hva mannen hadde skrevet på brevet hennes.

På brevet sto det: «Jeg kunne se føttene dine, din idiot. Jeg har gått for å kjøpe brød.»

Vis kommentarer

Anbefalt

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

Det er dags for en dose magi denne gangen i America´s Got Talent. Vi møter magikeren Colin Cloud, som passende nok har valgt å kalle seg selv for nåtidens Sherlock Holmes.

Det ser utrolig ryddig ut.

Ofte tenker vi på vold i forhold og nære relasjoner i form av fysisk vold.

Åtte måneder gamle Ella og den to måneder gamle golden retriever-valpen sees her i skjønn forening på plattingen der de helt tydelig viser sin kjærlighet overfor hverandre.

«Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)