Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Reddit

Utfordring til deg: Klarer du å finne de skjulte beina på dette bildet?

Seks venner samlet seg for å ta et gruppebilde. De kunne neppe sett for seg hvilken mediedekning de siden skulle få for bildet sitt. Flere tusener har klødd seg i hodet og stilt seg selv følgende spørsmål:

«Hvor i alle dager er beina hen?»

Selve utfordringen ligger i å se nøye på bildet for å se om du klarer å finne beina til alle jentene på bildet. Dette er faktisk en ganske så stilig optisk illusjon. Mange bruker lang tid på å klare å separere beina fra hverandre.

La oss se på bildet i sin helhet. Løsningen finner du lenger ned i artikkelen.

Som du kanskje har lagt merke til vil du se at det virker som om en av jentene mangler beina sine. Nettopp derfor har bildet fått det passende navnet «Bildet med de savnede beina».

Mange har prøvd å finne ut hvor disse beina befinner seg. Flere påstår også at bildet er manipulert. Bare for å gjøre én ting klart: Bildet er ikke manipulert.

Jeg vil nedenfor vise deg et bilde som avslører løsningen på den optiske illusjonen. Ved hjelp av farger separeres personene og deres tilhørende bein fra hverandre.

Her kan du altså se at første og andre jenta fra venstre begge har på seg mørke bukser, hvilket gjør det vanskelig å skille dem.

Del gjerne artikkelen videre med vennene dine for å se om noen klarer oppgaven!

Vis kommentarer

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)