Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Turnerne står rundt en matte. Få sekunder senere blir publikum nødt til å juble

Hvis du er som meg, blir du fort imponert når mennesker får til fantastiske ting bare ved å bruke kroppen. Da har du også tittet innom riktig sted, for det vi får se her er mildt sagt imponerende.

En stor gjeng med turnere har stilt seg opp rundt en firkantet matte. Så begynner musikken. Få sekunder senere hører vi at publikum jubler, og vi forstår godt hvorfor. Dette er helt fantastisk!

Det ligger helt klart mye øving bak dette. Det er enda en grunn til at de fortjener mye ros og applaus.

Ble du også imponert? Del kan du gjerne dele videre!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette