Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

The Jackson 5 har med seg Cher. De synger og danser til «I Want You Back»

Før Michael Jackson gikk solo var han med i gruppen The Jackson 5. Med fire av brødrene sine. De har gitt oss mange fantastiske låter.

«I Want You Back» og «ABC» er to sanger vi aldri går lei av, og som alltid får oss i godt humør. Det er i hvert fall relativt få som er uenig i denne påstanden.

Filmsnutten under er en skatt. Vi får ikke bare de beste Jackson 5-sangene, gjengen har i tillegg med seg Cher på scenen. Bedre blir det ikke!

Sjekk ut de kule dansetrinnene og drøm deg tilbake i tid.

MJ + Cher = SANT

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette