Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Termin var for fire dager siden. Følg med når hun løfter opp T-skjorta

I starten av filmen sier moren at tvillingene er «ansvarlige» for det som nå skal skje. Termin var for fire dager siden og kvinnen er utålmodig.

Det er også mannen som straks skal bli pappa.

Så får vi se paret danse til «Let’s Get it Started» av Black Eyed Peas.

Bevegelsene deres fester seg til minnet. Det kommer til å ta lang tid å glemme dette. Mot slutten av filmen tar moren tak i T-skjorta si og løfter den opp i en stor bevegelse. Følg godt med.

Disse to kommer til å bli fantastiske foreldre.

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette