Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Tre soldater sitter på flyet sammen, så skjer det noe som utløser en stor intrige

Kilde: Reddit

To marinesoldater satt seg på et fly ut av Dallas, de skulle til Houston. En satt ved vindusplassen, den andre satt i det midterste setet.

Like før take-off, satt en krigsssoldat seg ned i setet ved midtgangen, ved siden av de to marinesoldatene.

Krigssoldaten sparket av seg skoene, ristet på tærne og satte seg til rette da marinesoldaten ved vindusplassen sa: «Jeg tror jeg vil hente meg en cola».

«Ikke noe problem», sa krigsssoldaten, «Jeg skal hente en for deg». Mens han var borte, tok den ene marinesoldaten opp soldatens sko og spyttet i den. Når soldaten returnerte med brus, sa marinesoldaten i det midterste setet: «Det så godt ut, jeg tror jeg vil ha en jeg også».

Igjen, gikk soldaten for å hente brus, og mens han var borte plukket marinesoldaten opp krigsssoldatens andre sko og spyttet i den. Soldaten returnerte og alle tre lente seg tilbake og nøt resten av den korte flyturen til Houston.

Idet flyet var klar for landing, plasserte soldaten føttene i skoene sine, og han visste umiddelbart hva som hadde skjedd.

«Hvor lenge skal dette holde på?» spurte soldaten. «Denne interne kampen mellom våre tjenester? Dette hatet? Denne fiendtligheten?»

«At vi spytter i skoene til hverandre og tisser i brusen?»

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)