Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Tre soldater sitter på flyet sammen, så skjer det noe som utløser en stor intrige

Kilde: Reddit

To marinesoldater satt seg på et fly ut av Dallas, de skulle til Houston. En satt ved vindusplassen, den andre satt i det midterste setet.

Like før take-off, satt en krigsssoldat seg ned i setet ved midtgangen, ved siden av de to marinesoldatene.

Krigssoldaten sparket av seg skoene, ristet på tærne og satte seg til rette da marinesoldaten ved vindusplassen sa: «Jeg tror jeg vil hente meg en cola».

«Ikke noe problem», sa krigsssoldaten, «Jeg skal hente en for deg». Mens han var borte, tok den ene marinesoldaten opp soldatens sko og spyttet i den. Når soldaten returnerte med brus, sa marinesoldaten i det midterste setet: «Det så godt ut, jeg tror jeg vil ha en jeg også».

Igjen, gikk soldaten for å hente brus, og mens han var borte plukket marinesoldaten opp krigsssoldatens andre sko og spyttet i den. Soldaten returnerte og alle tre lente seg tilbake og nøt resten av den korte flyturen til Houston.

Idet flyet var klar for landing, plasserte soldaten føttene i skoene sine, og han visste umiddelbart hva som hadde skjedd.

«Hvor lenge skal dette holde på?» spurte soldaten. «Denne interne kampen mellom våre tjenester? Dette hatet? Denne fiendtligheten?»

«At vi spytter i skoene til hverandre og tisser i brusen?»

Vis kommentarer

Anbefalt

Hun fikk beskjed om å ikke komme tilbake før hun hadde hår igjen.

Legen stiller en fantastisk diagnose: Dette er definitivt beviset på at leger også har humor.

Visst er jernet en reddende engel på kalde vinterdager når familien er fristet på sprø rømmevafler med rømme og jordbærsyltetøy, men det har også flere bruksområder. Noen har avansert til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det finnes en mer effektiv måte å knyte skoene på. Har du sett den?

Lite er vel så tilfredsstillende som å se personer trekke ut av skallet sitt for å gi helt og holdent utløp for følelsene.

Kanskje er du som meg: Du kjenner deg tilfreds med deg selv etter at du faktisk har klart å bake noe som ikke totalt kollapser i ovnen, og som… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)