Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

En liten gutt får raserianfall på flyet. En eldre mann gjør noe flott med saken

Kilde: Hrtwarming

Et stappfullt fly skal til å lette. Den stille og fredelige stemningen som er ombord, ødelegges av en 5 år gammel gutt som får et raserianfall.

Uansett hva hans frustrerte og flaue mor tar seg til for å roe ham ned, fortsetter han bare å skrike, sparke og slå.

Plutselig reiser en mann seg. Han er kledd i luftforsvarets uniform. Han går sakte nedover midtgangen. Mannen stopper ved setet til gutten og hans mor. Mannen er hvit i håret, rak i ryggen og har en myk stemme. Han lener seg ned og hvisker noe i guttens øre.

Gutten blir stille øyeblikkelig, så tar han tak i hånda til moren sin og fester setebeltet. Alle de andre passasjerene klapper høylytt samtidig.

Generalen går sakte tilbake til setet. En av flyvertinnene henvender seg til ham ved å forsiktig ta tak i skjorteermet hans. Hun spør med lav stemme: «Unnskyld meg, general, men kan jeg spørre hvilke magiske ord du hvisket til den lille gutten?»

Den eldre mannen smiler stort før han sier:

«Jeg viste gutten pilotvingene mine, samt de andre stjernene og merkene. Så forklarte jeg at det gir meg rett og mulighet til å kaste passasjerer ut av flyvinduet, på ALLE de flyreiser jeg vil».

Vis kommentarer

Anbefalt

Du har neppe sett eller hørt noe søtere enn dette.

Aldri sett deg bak rattet etter at du har drukket alkohol.

Følg godt med etter at den første kalven er født.

Mens flere av oss klager over banale ting som trafikkforsinkelser og tilbaketrekking av favorittsjokoladen fra butikkhyllene, må George takle hverdagen med et betydelig større handikapp.

Da de var på date virket han både fjern og sur.

Rikki ble født med en misdannelse i begge forbeina. Omplasseringshjemmet visste i det de tok henne under sine vinger, at de var nødt til å finne en familie som… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hvis du tar en titt på bildet ser det ut som om hun skal vise oss et helt vanlig skap.

Føler du deg selvopptatt, glad, morsom og sosial? Da er du kanskje den yngste i flokken.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)