Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

En liten gutt får raserianfall på flyet. En eldre mann gjør noe flott med saken

Kilde: Hrtwarming

Et stappfullt fly skal til å lette. Den stille og fredelige stemningen som er ombord, ødelegges av en 5 år gammel gutt som får et raserianfall.

Uansett hva hans frustrerte og flaue mor tar seg til for å roe ham ned, fortsetter han bare å skrike, sparke og slå.

Plutselig reiser en mann seg. Han er kledd i luftforsvarets uniform. Han går sakte nedover midtgangen. Mannen stopper ved setet til gutten og hans mor. Mannen er hvit i håret, rak i ryggen og har en myk stemme. Han lener seg ned og hvisker noe i guttens øre.

Gutten blir stille øyeblikkelig, så tar han tak i hånda til moren sin og fester setebeltet. Alle de andre passasjerene klapper høylytt samtidig.

Generalen går sakte tilbake til setet. En av flyvertinnene henvender seg til ham ved å forsiktig ta tak i skjorteermet hans. Hun spør med lav stemme: «Unnskyld meg, general, men kan jeg spørre hvilke magiske ord du hvisket til den lille gutten?»

Den eldre mannen smiler stort før han sier:

«Jeg viste gutten pilotvingene mine, samt de andre stjernene og merkene. Så forklarte jeg at det gir meg rett og mulighet til å kaste passasjerer ut av flyvinduet, på alle de flyreiser jeg vil».

Vis kommentarer

Anbefalt

Latviske Vitalij Vladasovitsj Gratschov (blant de fleste kjent som Vitas) har gjort det stort både som sanger og låtskriver etter at han slo igjennom rundt år 2000.

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

I så fall vil vi gjerne vite hvor lang tid du brukte på å finne babyen i bildet.

«Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Det finnes de øyeblikk i livet der enkle bagateller vi ser på som tøffe hindringer, nærmest er å regne som en gave sammenlignet med hva andre går igjennom. Vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er dags for en dose magi denne gangen i America´s Got Talent. Vi møter magikeren Colin Cloud, som passende nok har valgt å kalle seg selv for nåtidens Sherlock Holmes.

For å lage dette trenger du tomme og klare vinflasker, skjell, sand, bøyelig kobbertråd, stearinlys/telys, og vinkorker.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)