Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Slik har du aldri hørt «Rocket Man» før

«Rocket Man» av Elton John er en låt mange av oss setter stor pris på, men denne gangen er vi så heldige at vi får den i en helt ny innpakning. Vi kan godt kalle dette en elegant Bluegrass-versjon.

Man har kanskje ikke så store forventninger når en tilsynelatende avslappet gjeng med menn stiller seg opp med hvert sitt instrument. Det hele ser nesten litt tilfeldig ut. Derfor er det enda gøyere når man så opplever at de stjeler vår fulle oppmerksomhet i løpet av bare få sekunder.

Du har neppe hørt «Rocket Man» på denne måten før, men det kan godt hende du får lyst til å høre den igjen og igjen.

En glimrende versjon!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette