Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

The Tenors synger "Who Wants to Live Forever" - Smud.no
Foto: YouTube

Tenorene synger Queens’ «Who Want to Live Forever»

Noen ganger kommer du over sanger som fester seg på netthinnen og bare ikke vil gi slipp. Dette er en sånn en!

The Tenors er en kanadisk vokalgruppe som består av Remigo Pereira, Victor Micallef, Fraser Walters og Clifton Murray. De er kjent for å synge en slags opera-pop, der de blander de to sjangrene.

Her har du gjort en egen versjon av Queens «Who Wants to Live Forever». Ikledd vampyrkostymer og omringet av skumle rekvisitter får de virkelig dratt seeren med seg inn i en alternativ, hjemsøkende verden.

Med seg har de den amerikanske fiolinisten Lindsey Stirling, som absolutt gir sangen det lille ekstra!

«Who Wants to Live Forever» er fra før av en veldig kjent låt av rockebandet Queen, som ble utgitt først i 1986. Sangen har senere blitt et uoffisielt symbol på Freddie og hans død. I 1986 ble det påvist at han hadde HIV/AIDS. Han døde av sykdommen i 1991.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette