Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Denne kjente Queen-låta har vi hørt mange ganger, men aldri på denne måten

Bohemian Rhapsody av Queen er sunget og covret i alle land og av utallige mennesker. Vi lar oss imponere på nytt og på nytt. Det gjør vi også av denne versjonen.

Når koret virkelig gir på, er det vanskelig å holde seg i ro. Med musikken tar de tak i oss, og vi kjenner på følelsene ordene gir oss.

Det har lenge vært diskutert hva sangen egentlig handler om. Mange mener at det dreier seg om vokalistens personlige problemer.

Det britiske rockebandet Queen har gitt oss veldig mange gode musikkopplevelser, og det virker som om vi skal få leve med deres musikk i lang tid fremover. Det er vi glade for.

Når koret løftet hodene sine og begynte å synge, kom gåsehuden fort!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette