Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Denne kjente Queen-låta har vi hørt mange ganger, men aldri på denne måten

Bohemian Rhapsody av Queen er sunget og covret i alle land og av utallige mennesker. Vi lar oss imponere på nytt og på nytt. Det gjør vi også av denne versjonen.

Når koret virkelig gir på, er det vanskelig å holde seg i ro. Med musikken tar de tak i oss, og vi kjenner på følelsene ordene gir oss.

Det har lenge vært diskutert hva sangen egentlig handler om. Mange mener at det dreier seg om vokalistens personlige problemer.

Det britiske rockebandet Queen har gitt oss veldig mange gode musikkopplevelser, og det virker som om vi skal få leve med deres musikk i lang tid fremover. Det er vi glade for.

Når koret løftet hodene sine og begynte å synge, kom gåsehuden fort!

Vis kommentarer

Anbefalt

Visst er jernet en reddende engel på kalde vinterdager når familien er fristet på sprø rømmevafler med rømme og jordbærsyltetøy, men det har også flere bruksområder. Noen har avansert til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det finnes en mer effektiv måte å knyte skoene på. Har du sett den?

Lite er vel så tilfredsstillende som å se personer trekke ut av skallet sitt for å gi helt og holdent utløp for følelsene.

Kanskje er du som meg: Du kjenner deg tilfreds med deg selv etter at du faktisk har klart å bake noe som ikke totalt kollapser i ovnen, og som… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er ikke hver dag man får beskjed om at man skal få et barnebarn.

Det er ganske morsomt å leke i regnet når du har en glatt stol å skli på!

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette